top of page
Logo_jijk_Coaching_aan_zee_karin_verkooijen_gedragsspecialist_therapeut_oirschot01.jpg

Even weg...

Coaching aan zee

IMG_8744.jpg
Logo_jijk_Coaching_aan_zee_karin_verkooijen_gedragsspecialist_therapeut_oirschot02.jpg
Logo_jijk_Coaching_aan_zee_karin_verkooijen_gedragsspecialist_therapeut_oirschot04.jpg

Coaching aanbod aan zee

JIJK heeft goed nieuws. JIJK biedt nu een unieke coachings 2-daagse aan voor ouder en kind. We verblijven in een chalet op een prachtige camping in Oostkapelle, Zeeland. Deze coaching is bedoeld om onderliggende patronen te ontdekken en (h)erkennen, ouder en kind dichter bij elkaar te brengen en verbindingen in jullie gezin te versterken.

Unieke ervaring

Tijdens 2 volle dagen met overnachting zullen we (ouder, kind en een professionele coach) middels een afgestemd programma verschillende activiteiten ondernemen, zoals teambuilding, in- en outdoor activiteiten, creatieve spelvormen en verhelderende gesprekken. De onvoorspelbaarheid van strand en zee daagt jullie uit

om met onverwachte situaties om te leren gaan. De coach begeleidt jullie middels “coaching on the job” en “walking in your shoes”. Zo help ik jullie om jullie (vooraf gestelde) doelen te bereiken en samen krachtiger huiswaarts te keren.

 

Zeker weten dat jullie deze unieke ervaring niet snel zullen vergeten. Dus neem nu contact op voor de data, prijzen en beschikbaarheid en maak gebruik van deze unieke kans om jullie gezin te versterken. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden en invulling. JIJK kijkt ernaar uit om jullie te verwelkomen.

Logo_jijk_Coaching_aan_zee_karin_verkooijen_gedragsspecialist_therapeut_oirschot06.jpg
bottom of page